8 març 2010

INICI DEL TREBALL DE LES COMISSIONS

La passada setmana s’inicià la primera ronda de reunions de les comissions que hi ha en funcionament actualment.

Totes tres comissions han comptat amb un total de 32 membres inscrits, essent la comissió més nombrosa la d’immigració.

Les comissions de treball d’immigració i de joves d’entre 16 i 18 anys, iniciaren les seves sessions amb les intervencions dels professionals tècnics de l’ajuntament que treballen aquests àmbits.

Els tècnics municipals varen donar la informació necessària sobre temes com l’acollida, el treball amb les entitats i el civisme, en al cas de la comissió d’immigració.

En la comissió de Joves d’entre 16 i 18 anys es tractaren temes com el Pla local de joves, el servei de formació i orientació laboral i educació.

Aquestes sessions informatives es completaran amb unes segones rondes informatives, que se celebraran els dies 23 i 24 de març.

Per a aquestes dues comissions hi haurà una tercera reunió en la que es posaran en comú les aportacions que els membres proposin per tal d’arribar a un consens.

La metodologia de treball de la comissió de Revisió de les ordenances ha estat una mica diferent. En aquest cas, no ha calgut realitzar sessions informatives, si no que, directament s’ha començat a treballar en les propostes de modificacions i noves redaccions dels articles de les ordenances de civisme i bon govern referents al seu primer apartat, el que tracta directament les qüestions de civisme i que no es veuen afectades per la normativa europea que apareixerà en breu.