17 febrer 2014

Primera sessió del 2014 del Consell de Ciutat

El proper dimecres 24 de febrer tindrà lloc a la Sala Coll i Bardolet de l’Edifici del Sucre un nou Plenari del Consell de Ciutat. Durant la sessió, que començarà a les 19:30,  s’exposarà la feina realitzada fins al moment pel Grup de Treball de la Declaració de Vic. També es presentaran els pressupostos del 2014 i la proposta de treball dels pressupostos participatius. Com sempre, el Plenari del Consell està obert a la creació de nous grups de Treball a petició dels membres del Consell.

 

Dia: dimecres 26 de febrer de 2014

Horaa les 19’30 de la tarda.

Lloc: la Sala Coll i Bardolet de l’edifici de El Sucre
Amb el següent ORDRE DEL DIA:
1.- Presentació pressupost municipal 2014.
2.- Presentació del treball realitzat fins al moment pel GT Declaració de Vic.
3.- Pressupostos participatius 2014.
4.- Precs i preguntes