16 gener 2015

El Consell de Ciutat debat les 17 propostes que opten a la dotació dels pressupostos participatius

El proper dimarts 20 de gener (19:00h) se celebra una nova sessió plenària del Consell de Ciutat a la sala Coll i Bardolet de l’edifici del Sucre.

En l’última sessió del plenari del Consell, celebrada el 13 de setembre de 2014, es va debatre sobre la implicació del Consell de Ciutat en l’elaboració dels pressupostos participatius. Ara,  després de tres mesos de taules de debats per  desenvolupar i donar forma a diferents propostes per millorar situacions i aspectes de la ciutat de Vic, es presenten les 17 propostes que opten a la dotació dels Pressupostos Participatius.

Aquestes propostes han estat elaborades per la seixantena de vigatans i vigatanes que han participat en la primera fase del procés i han estat avaluades per la Comissió de Valoració Tècnica, formada per personal tècnic municipal.

En aquesta primera sessió del curs, es debatrà el posicionament del Consell de Ciutat davant dels projectes presentats per transmetre a la Taula de Pressupostos Participatius. Aquesta taula és un espai de participació d’àmbit de ciutat en el que els delegats/es (ciutadans/es) de cada taula temàtica i territorial  – taules que, al seu torn, van tenir lloc al llarg dels mesos de setembre, octubre i novembre – escolliran quines d’aquestes 17 propostes passen a votació final del conjunt de la ciutadania vigatana